Marketing


Zlening.com maakt gebruik van openbare handelsregisters voor de marketing.

Als je onze marketing vervelend of aanstootgevend vindt, dan spijt dat ons heel erg. We kunnen je verzekeren dat al onze marketing goede bedoelingen heeft en in overeenstemming is met de wet, en we bemoeien ons niet opzettelijk met anderen. We sturen marketing eens per maand rechtstreeks naar bedrijven.

We zijn 100% gericht op zakendoen en bieden financieringsoplossingen in situaties waarin een bedrijf snelle financiering nodig heeft op momenten waarop traditionele banken niet snel genoeg handelen. We begrijpen natuurlijk dat onze diensten misschien niet voor iedereen weggelegd zijn en dat onze timing ook beter had kunnen zijn. Als je wil kun je al onze berichten blokkeren en onze marketinglijst verlaten door je telefoonnummer in te vullen in het onderstaande veld.

Houd er rekening mee dat we alleen telefoonnummers kunnen verwijderen die in internationale vorm zijn ingevuld (+311234567). Als het telefoonnummer verkeerd is ingevuld of spaties bevat, kan ons automatische systeem het nummer niet uit ons register verwijderen en kan het zijn dat je de marketing van ons blijven ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Zlening.com

* Dit veld is verplicht