FAQ

FAQ

Hieronder staan de meestgestelde vragen met de directe antwoorden. Als je hier geen antwoord op je vraag kunt vinden, dan willen we je graag per e-mail helpen: info(a)zlening.com

Hoe kan ik een zakelijke lening aanvragen?

1. Vul het aanvraagformulier in op onze website hier. Je hoeft alleen de basisinformatie van je bedrijf en je eigen contactgegevens in te vullen.

2. Je ontvangt meer gedetailleerde instructies over de voortgang van de aanvraag van je lening in je e-mail, meestal binnen ongeveer een uur.

3. Een leningspecialist zal je kort bellen over de aanvraag en geeft je meer informatie over de voortgang van het proces.

4. Je krijgt de leenaanbiedingen rechtstreeks in je e-mail en je kunt ze vergelijken met andere aanbiedingen om zo de beste optie voor je bedrijf te kunnen kiezen.

5. De leenaanbiedingen worden elektronisch geaccepteerd en je ontvangt het geld binnen enkele uren

Wie kan een zakelijke lening aanvragen?

Iedereen met een bedrijf dat minimaal 12 maanden oud is kan een lening aanvragen. Om een zakelijke lening aan te vragen, moet je de volmacht hebben bij het bedrijf dat de lening aanvraagt, alleen of met een ander. Leningen kunnen worden aangeboden aan alle bestaande bedrijven die een verifieerbare omzet hebben.

Hoeveel kan ik aanvragen?

De geleende bedragen liggen tussen de €2000 en €100.000. Verschillende factoren hebben invloed op het leningaanbod, maar als vuistregel geldt: hoe hoger de omzet, hoe hoger de lening. De meeste financieringsmaatschappijen lenen een omzet van om en nabij een maand.

Hoe lang is de betalingstermijn?

De terugbetalingstermijnen lopen van 1 tot 18 maanden. Terugbetalingsvoorwaarden verschillen per financieringsmaatschappij.

Welke kosten zijn verbonden aan de lening?

De kosten van de lening verschillen altijd per bedrijf en klant en hangen af van de financieringsmaatschappij. De gemiddelde maandelijkse kosten van de leningen liggen meestal tussen de 2% en 3%. Je kunt de exacte prijs van je lening in je offerte bekijken. Er worden geen extra verborgen kosten toegevoegd aan de leningen en je ziet direct wat je bedrijf precies voor de lening gaat betalen.

Zijn er verplichtingen als ik een zakelijke lening aanvraag?

NEE. Het aanvragen van een lening is helemaal gratis en zonder verplichtingen. De aanbiedingen van de leningen worden meestal binnen een aantal uur na de aanvraag bij de aanvrager afgeleverd, uiterlijk op de eerstvolgende werkdag. Ook het ontvangen van een offerte is niet bindend.

Heb ik een onderpand nodig voor een zakelijke lening?

Er is geen apart onderpand nodig. Leningen zijn alleen onderworpen aan de persoonlijke garantie van de ondernemer. In sommige gevallen kan onze financiële partner ook een andere garant stellen voor de lening.

Heb ik voor een lening ook documenten van mijn bedrijf nodig?

De meeste van onze partners vereisen niet dat het bedrijf dat leent een financieel overzicht, een kasstroomoverzicht, een businessplan of andere documenten over het bedrijf aanlevert. Sommige financiële bedrijven hebben financiële overzichten nodig als deze niet openbaar te vinden zijn. In deze gevallen zullen we de aanvrager van de lening altijd nog op de hoogte brengen. De beslissingen wat betreft de lening zijn gebaseerd op openbaar beschikbare informatie en op eigen berekeningen en risicoanalyses van de financiële bedrijven.

Betaal ik meer voor mijn lening als ik gebruik maak van jullie dienst?

NEE, dat doe je niet. Onze diensten zijn gratis en het gebruik van onze diensten heeft geen invloed op de prijzen van leningen aan de bedrijven die een lening aanvragen. Onze klanten ontvangen een minstens zo goedkoop leningaanbod van ons als leningen die klanten ook onafhankelijk van een financieringsmaatschappij zouden kunnen aanvragen. Dankzij ons uitgebreide netwerk en grote volumes kunnen we onze klanten vaak zelfs goedkopere zakelijke leningen aanbieden dan onafhankelijke leningen.

Is de website en de dienst veilig?

JA. We nemen beveiliging en privacy zeer serieus. We maken gebruik van een gecodeerde HTTPS-verbinding op onze site, dus alle informatie die je op onze site invul, wordt gecodeerd. Meer informatie over ons beleid omtrent gegevensbescherming.

vraag nu aan