Hoe het werkt

Hoe het werkt

Zakelijke leningen tot €100.000 – professionals tot je dienst

Voor bedrijven is het heel gebruikelijk om een zakelijke lening af te sluiten. Externe financiering kan nodig zijn in verschillende situaties, maar wordt vaak aangedreven door investeringen, het aannemen van werknemers, de behoefte aan werkkapitaal of bepaalde onverwachte uitgaven, zoals een defect apparaat. In veel gevallen is een zakelijke lening nodig om bij te dragen aan het stabiliseren van de kasstroom van het bedrijf, omdat de eigen openstaande rekeningen te laat worden betaald of klanten lange betalingstermijnen hebben. In deze gevallen kunnen of willen traditionele banken niet altijd hulp bieden. Bovendien hebben veel ondernemers geen tijd voor een langdradige aanvraagprocedure, onnodige bureaucratie en papierwerk.

Heb je dringend behoefte aan een zakelijke lening of wil je gewoon meer te weten komen over de financieringsmogelijkheden van je bedrijf – in beide gevallen kunnen we je helpen. We behandelen iedere aanvraag en klant met vertrouwen en speciale expertise. Ons proces is zeer eenvoudig en duidelijk en in de meeste gevallen ontvangen onze klanten de eerste leningaanbieding al binnen een paar uur na de aanvraag van de lening. Een leningspecialist zal met je bellen om de leningaanvraag te bespreken nadat de specialist eerst de financieringsopties heeft gevonden die het meest geschikt zijn voor je bedrijf. Daarna kun je je op je werk concentreren – wij houden je wel op de hoogte van de voortgang van het leningsproces. Wanneer je een aanbieding voor een lening ontvangt, bepaal je zelf hoe we ermee verdergaan. Hier kun je een leningaanvraag indienen zonder verplichtingen.

Wij maken het aanvragen van een zakelijke lening eenvoudiger

Vaak vraagt een klant een lening aan onafhankelijk van één financieringsmaatschappij, maar het aangeboden leenbedrag komt vervolgens niet overeen met de behoefte van de aanvrager of de lening wordt helemaal niet verstrekt. Wij maken gebruik van ons uitgebreide netwerk en onze klanten ontvangen verschillende aanbiedingen van leningen na een enkele leningaanvraag. Dit maakt het voor onze klanten eenvoudiger en sneller om het benodigde bedrag te kunnen ontvangen. De behoefte aan financiering is constant en in veel gevallen hebben bedrijven geen tijd om het probleem zorgvuldig aan te pakken. Onze ervaren experts zullen dit allemaal voor je regelen, zodat je je kunt concentreren op het runnen van je bedrijf.

Zakelijke leningen voor verschillende doeleinden

Start je een nieuw project, huur je nieuw personeel in of is een stapel rekeningen nog niet betaald? Voor veel bedrijven zijn soortgelijke situaties gemeenschappelijke uitdagingen die niet altijd simpel of snel kunnen worden opgelost. Traditionele banken zijn vaak te traag en inflexibel en kunnen in veel gevallen niet voldoen aan de behoeften van bedrijven die op zoek zijn naar dringende financiering.

Het is heel normaal dat bedrijven een geldtekort hebben, ook al waren ze zo goed voorbereid op de toekomst. De noodzaak om geld te lenen is geen slechte zaak, omdat het vaak te maken kan hebben met bijvoorbeeld bedrijfsontwikkeling of implementatie van de groeiplannen van een bedrijf. Slechts een aantal bedrijven kunnen maar groeien door alleen inkomstenfinanciering.


Vraag een zakelijke lening aan zonder verplichtingen

Wanneer de behoefte aan een lening is, is het vaak dringend nodig om financiering te ontvangen. Met onze hulp kun je veilig en vrijblijvend meerdere aanbiedingen voor leningen voor je bedrijf aanvragen. Onze specialisten helpen je de beste aanbiedingen voor je bedrijf te geven en je kunt vervolgens zelf beslissen hoe je ermee verder wil gaan en je kunt de aanbiedingen vergelijken met andere mogelijke aanbiedingen van leningen. Ons getrainde personeel helpt je de financieringsbehoeften van je bedrijf op de meest kosteneffectieve en meest geschikte manier aan te pakken.

Financiering voor allerlei soorten bedrijven

Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit bedrijven die een duidelijke behoefte hebben aan financiering, maar te weinig tijd of kansen hebben om zelf de financieringsaanvraag af te handelen. Onze missie is om onze klanten onze expertise te bieden en de best mogelijke leningoplossingen te vinden om het bedrijf van elke klant te ondersteunen en hun groeidoelstellingen te bereiken.

We hebben bedrijfsleningen verzorgd voor bedrijven van verschillende formaten en door heel Nederland, ongeacht de branche of het soort bedrijf. Voor ons is een eenmans- of een vrouwenbedrijf net zo belangrijk als een bedrijf met meerdere mensen. We gaan altijd uit van de individuele behoeften van iedere klant en proberen zo goed mogelijk aan deze behoeften te voldoen. Volgens de feedback die we hebben ontvangen, doen wij dit erg goed.

Krijg een gratis professionele dienst

Onze diensten zijn gratis en het gebruik van onze diensten heeft geen invloed op de prijzen van de leningen aan de aanvragers. Onze klanten ontvangen een minstens zo goedkoop leningaanbod van ons als leningen die klanten ook onafhankelijk van een financieringsmaatschappij zouden kunnen aanvragen. Dankzij ons uitgebreide netwerk en grote volumes kunnen we onze klanten vaak zelfs goedkopere zakelijke leningen aanbieden dan ze onafhankelijk zouden kunnen krijgen.

Vraag om leenaanbiedingen

Vul het aanvraagformulier in – Het aanvragen van de lening duurt maar een minuutje en verplicht je tot niets.

Wacht op de aanbiedingen – Je ontvangt de aanbiedingen meestal binnen één werkdag.

Binnen een dag geld op je bankrekening – Leningaanbiedingen worden elektronisch ondertekend. Het geld staat uiterlijk de volgende werkdag op je rekening

Nu Aanvragen